Ølsladden har igjen mindre enn to måneder å leve.

Ølsladden forsvinner

Publisert: 3. september 2015 kl 23.16
Oppdatert: 3. september 2015 kl 23.16
Endringene i bestemmelsene om alkoholreklame betyr, som Helsedepartementet uttrykker det, «at produsenter og grossister kan gi nøktern informasjon, herunder bilder, om produktene på sine hjemmesider, samt på arrangementer som messer, omvisninger og kurs».

Listhaug: – Enklere

– Jeg er glad for at vi har fått på plass disse moderniseringene av regelverket, sier matminister Sylvi Listhaug. – Dette gjør det mye enklere for forbrukerne å finne informasjon om alkoholprodukter, samtidig som produsentene kan få informert om sine produkter, sier hun.

 Seier for fornuften

– Det er en seier for fornuften, for forbrukerne og for bryggeriene, mener Petter Nome i Bryggeri- og Drikkevareforeningen. Han oppsummerer med at Interesserte forbrukerne får tilgang til informasjon om og bilder av et tusentalls norske øl, at bryggeriene får eksportert produktene sine og at økt kunnskap om øl og ølkultur vil bidra til sunnere og mer ansvarlig alkoholkultur. – Folk som har fokus på smak og opplevelse drikker kanskje dyrere, men i mindre mengder, mener foreningen.    
Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb