Sertifiseringsmerket kommer på emballasjen i høst.

Sertifiserer omega-3-kapsler

Publisert: 25. august 2015 kl 20.17
Oppdatert: 25. august 2015 kl 20.17
Det er DNV GL – tidligere Det Norske Veritas og Germanischer Lloyd – som har utarbeidet standarden som Möllers introduserer. – Den nye standarden skal gi forbrukerne en trygghet for at produktene er av høy kvalitet og kontrollert for miljøgifter, ifølge en pressemelding fra Orkla Health.

Forskjell på omega-3

Det er stor forskjell på omega-3-produkter. – Vi vet at forbrukerne får et stadig større behov for å vite mer om produktet og dets kvalitet. Ved å introdusere et kvalitetsstempel som også kan brukes av andre i bransjen, mener vi å kunne gi forbrukerne nettopp denne tryggheten, sier administrerende direktør Henning Søgaard. DNV GL-sertifiseringen vil fra i høst bli synlig i form av et sertifiseringsmerke på Möller’s Dobbel.

Fersk

Merket vil fungere som en garanti for at fiskeoljen har svært lite miljøgifter og lave oksidasjonsnivåer, noe som sikrer at oljen er fersk og av god kvalitet. I tillegg er produktet også kontrollert for å ha et høykonsentrert innhold av den naturlige formen for omega-3 (triglyserider). – Vi ser at sertifisering rundt mattrygghet og kvalitet fortsatt øker. Behov for en tredjepartsverifisering av at produktet er til å stole på, er trolig en trend vi vil se enda mer av framover, sier Luca Crisciotti i DNV GL.
Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb