Ny toppsjef i Diplom-Is

Publisert: 26. mai 2020 kl 08.47
Oppdatert: 26. mai 2020 kl 10.21

Martin Kjekshus (44 år) kommer fra stillingen som VP production & General manager i Ringnes Supply Company. Kjekshus har jobbet i Ringnes siden 2004, der han har hatt ulike roller innenfor produktutvikling, produksjon, forsyning og salg Horeca.

De siste 7,5 årene har Kjekshus vært ansvarlig for produksjon og daglig leder for Ringnes Supply Company.

– Vi er svært fornøyde med å få inn Martin Kjekshus med hans tunge kompetanse og erfaring fra ledelse og effektiv verdikjedeledelse fra drikkevarebransjen. Martin har hatt ansvar for store endringsprosjekter i drift i Ringnes. Ett av kjennetegnene ved Martin, er hans evne til å koble operativ drift og kommersielle behov på en god måte. Videre er Martin er samlende, motiverende og tydelig leder, en som jobber sammen med folka rundt seg for å lykkes med planene, sier Lise Falkfjell, styreleder i Diplom-Is og konserndirektør HR/HMS i Tine, i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten og gleder meg til å bli en del av Diplom-Is teamet. Diplom-Is har noen av Norges aller sterkeste merkevarer og jeg ser virkelig fram mot å forvalte merkevarene videre sammen med kunder, forbrukere og hele verdikjeden i selskapet, sier Martin Kjekshus.

Diplom-Is AS hadde en omsetning på 1,1 milliarder kroner i 2019, og har levert iskrem til hele Norge siden 1930. Selskapet er et heleid datterselskap av Tine SA.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb