Nan Furu-Bolstad, produktgruppesjef for brød i Norgesgruppen, med nyhetene Våre Groveste og Bakerens Utvalgte.

Brød med smaksgaranti

Publisert: 15. september 2020 kl 10.36
Oppdatert: 15. september 2020 kl 11.47

– Dersom man ikke er fornøyd med et av de nye brødene, kan man levere det tilbake og velge et valgfritt annet brød istedenfor, opplyser kommunikasjonsrådgiver Nora Mile Helgesen i Kiwi.

– Etter over ett år med testing, utvikling og perfeksjonering, er vi nå så stolte over våre splitter nye brød at vi uten å nøle tilbyr alle våre kunder en smaksgaranti på de nye brødene. Nyhetene i brødutvalget hos Kiwi består av et stort utvalg helt nye brød som til sammen skal dekke etterspørselen av kjente og kjære brødtyper fra våre kunder, samtidig som vi får et enda større utvalg av premium brød enn tidligere. Lanseringen av brødavdelingen vår består av to helt nye serier med brød, nemlig «Bakerens Utvalgte» og «Våre groveste brød», forteller Helgesen.

Det nye brødsortimentet, som fant veien til hyllene i går, vil også bli å finne i Meny, Spar, Joker Nærbutikken og Bunnpris.

– Brød er viktig for forbrukerne, og vi oppgraderer brødsortimentet for å sørge for at vi har det beste og mest spennende utvalget av dagsferske brød i Norgesgruppens butikker, sier Nan Furu-Bolstad, produktgruppesjef for brød.

– Vi har jobbet med sortimentet gjennom tydeliggjøring av konsepter og mer utdypet informasjon på brødposene og tatt høyde for trender i markedet, opplyser hun videre.

Selv om brødhylla fremstår som annerledes med mange nye varianter, er fremdeles mange av de mest populære brødvariantene å finne i samme poser. Det skal være lett for forbrukerne å orientere seg og finne det brødet de er på jakt etter. Endringene innebærer altså i stor grad to nye brødserier med til sammen 12 nye varianter.

Våre Groveste er en serie hvor alle brødene har over 80 prosent grovhet, mye fiber, nøkkelhullsmerket og med mindre salt. Bakerens Utvalgte er en serie med premium brød hvor råvarer, prosess og tid spiller en vesentlig rolle for smak, saftighet og kvalitet.

Saken fortsetter under annonsen

Gjennom prosjektet er det blitt testet og smakt mange ulike varianter, og ikke minst prøvebakt utallige brød i ovnene rundt i landet på Bakehusets bakerier.

– Vi er stolte av den fagkompetansen bakerne våre har på brød og uten hvert enkelt bakeri sin innsats og glød hadde dette prosjektet ikke vært mulig å få til. Nå ser vi alle frem til å vise frem den nye brødhylla og et sortiment som er tatt et skritt videre med tanke på kvalitet og utvalg, sier Furu-Bolstad.

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb