Espen Irwing Swang i Ringerike og Hole Røde Kors med sjekken fra Smurfit Kappa.

 

Koronastøtter Røde Kors med 120.000

Publisert: 28. april 2020 kl 15.06
Oppdatert: 29. april 2020 kl 08.14

Gaven på 120.000 kroner går til Ringerike og Hole Røde Kors (RHRK), som et bidrag til positive aktiviteter knyttet til koronakrisen i området der bedriften driver virksomhet.

Lokalt ble RHRK tidlig involvert i koronaarbeidet og har siden midten av mars drevet teststasjonen for Covid 19 for Ringerike, Hole og Jevnaker kommuner.

I tillegg til Hjelpekorpset som er den mest eksponerte delen av Røde Kors i Norge, driver de aktiviteter for barn, ungdom, eldre og migranter som har måttet finne alternative driftsmåter i denne perioden.

Espen Irwing Swang er leder Ringerike og Hole Røde Kors:

– For oss er dette en ufattelig god nyhet. Som følge av tiltakene mot smitte måtte vi ta en pause i alle våre normale aktiviteter. Med denne pengegaven blir det lettere å komme i gang med noen av aktivitetene igjen.

Wenche Ravlo er toppsjef i Smurfit Kappa Norge:

– Det er veldig fint å være del av et konsern som ønsker å bidra med midler til ulike tiltak knyttet til Covid 19. Beløpet vi gir i Norge er stort nok til at det gjør en reell forskjell i det viktige arbeidet Røde Kors lokalt bidrar med i forhold til sårbare grupper.

Saken fortsetter under annonsen

Smurfit Kappa Norge er den norske emballasjevirksomheten i Smurfit Kappa Group, som har 46.000 ansatte ved rundt 350 produksjonssteder i 35 land. Omsetningen i 2019 var 9 milliarder euro.

LES MER | Normilk gir 1 million til lokalt næringsliv

 

 

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb