Terje Wester har informert styret i Fatland om at han ønsker avløsning som konsernsjef. 

 
Foto

Fatland

Fatland skal ansette ny toppsjef

Publisert: 27. januar 2021 kl 08.02
Oppdatert: 28. januar 2021 kl 08.05

Wester ønsker å bruke all tid på å lede Fatland Jæren AS og har bedt om at styret starter arbeidet med å finne en ny konsernsjef, skriver selskapet i en pressemelding.

Han blir stående i stillingen som konsernsjef til en ny person er på plass.

Kraftig vekst

Terje Wester har jobbet i Fatland siden 1987, og vært konsernsjef i Fatland fra 2008. Topplederjobben har han kombinert med daglig ledelse på Fatland Jæren.

På denne tiden har Fatland-konsernet hatt kraftig vekst, fra en omsetning på 1,99 milliarder i 2008 til 5,5 milliarder i 2020. Selskapet sin posisjon hos både kunder og bønder er betydelig styrket, og Fatland er den klart største privateide kjøttbedriften i Norge, og totalt nest størst etter Nortura.

«Dette er et lagarbeid fra mange flinke medarbeidere og aktive eiere, og Terje Wester er glad for å ha vært med på denne betydelige utviklingen», skriver selskapet.

Utvider på Jæren

Saken fortsetter under annonsen

På Fatland Jæren AS har omsetning passert 2,2 milliarder, og anlegget er nå det største slakteriet i Rogaland. Det er også det anlegget i landet som er størst på storfeskjæring. I tillegg er det bygd opp en stor og moderne produksjon av pinnekjøtt og spekemat, som også blir utvidet i 2021.

 

 

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb