Foto

De 200 varene som får pristak, omfatter både Coops egne merkevarer og merkevarer fra leverandørindustrien, opplyser Jensen.Håvard Jensen, direktør kjede i Coop Norge. Foto: Coop

Coop innfører pristak på 200 hverdagsprodukter ut året

Publisert: 26. august 2022 kl 10.29
Oppdatert: 26. august 2022 kl 10.37

­– Dagligvarer er viktig for oss alle, og i en tid med kraftig inflasjon har forbrukereide Coop et ansvar for å bidra til å opprettholde nordmenns kjøpekraft. Da våre leverandører økte våre innkjøpspriser kraftig med virkning fra 1. juli, holdt vi igjen på deler av prisøkningen ut mot forbruker. Nå bidrar vi ytterligere til å holde inflasjonen igjen ved innføringen av pristak på 200 typiske hverdagsvarer ut året i alle våre kjeder. Det innebærer at vi garanterer at prisene holdes på dagens nivå eller lavere, sier Håvard Jensen, direktør kjede i Coop Norge, i en pressemelding.

Pristaket omfatter lavpriskjedene Extra og Obs, supermarkedskjeden Coop Mega og nabolagsbutikkene Coop Prix, Coop Marked og Matkroken.

– Vi har brukt vår kundeinnsikt til å plukke ut 200 populære hverdagsprodukter innenfor blant annet frukt og grønt, ferskvarer, middag og pålegg. Eksempler på produkter er Tine Lettmelk, Gilde Kjøttpølser, Coop kjøttdeig og Stabburet Makrell i tomat. Listen inkluderer altså både Coops egne merkevarer og merkevarer fra våre leverandører, sier Jensen.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb