Ny Coop Mega-sjef
Foto

Stian Enbom Lysaker gleder seg til jobben som kjededirektør for Coop Mega.

Stian Enbom Lysaker ny kjededirektør for Coop Mega

Publisert: 25. august 2022 kl 09.05
Oppdatert: 25. august 2022 kl 11.21

­Stian Enbom Lysaker ble assisterende kjedesjef i Coop Mega i 2017, og leder for strategi og forretningsutvikling i kjeden.

Ifølge Coop har det vært en god og omfattende prosess med å finne en ny kjededirektør for Coop Mega, der mange dyktige kandidater har vært vurdert.

– Jeg er svært glad for at Stian har takket ja til jobben, og mener han er den beste kandidaten for å lede Coop Mega videre. Han har lagt ned en stor innsats både som assisterende kjedesjef og konstituert kjedesjef, og har vært en viktig bidragsyter til Coop Megas fremgang de siste årene, sier Håvard Jensen, direktør kjeder, i Coop Norge i en pressemelding.

– Jeg vil takke for tilliten, og gleder meg til å fortsette den fine reisen vi har hatt i Coop Mega de siste årene. Jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med samvirkelagene og alle de fantastiske butikkansatte! Sammen skal vi ytterligere styrke Coop Megas posisjon i markedet, sier Stian Enbom Lysaker.

Den påtroppende kjedesjefen har jobbet i Coop Norge i ti år, og han har vært innom flere ulike stillinger i løpet av sin fartstid i organisasjonen. Han har vært assisterende kjedesjef i Coop Prix og Coop Marked, og prosjektsjef på kjede med fokus på strategiske prosjekter, herunder blant annet program frukt og grønt. Han har også vært sekretær i kjedestyret.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb