Orkla Confectionery & Snacks sin nye styreleder blir Orklas investeringsdirektør Audun Stensvold. 

Foto

Orkla

Nytt styre i Orkla Confectionery & Snacks

Publisert: 23. juni 2023 kl 10.00
Oppdatert: 26. juni 2023 kl 08.26

I tillegg vil styret i OCS bestå av SVP Marte Kaarbø Mathisen fra Orklas investeringsteam, samt to ansatte-representanter som ennå ikke er valgt. Orklas konsernsjef Nils K. Selte og CFO Harald Ullevoldsæter vil være observatører i styret.

Den 1. mars ble Orkla ASA etablert som investeringsselskap med 12 selvstendige porteføljeselskap. Flere av selskapene – som OCS – vil ha eksterne styremedlemmer.

– Jeg er veldig fornøyd med at Thomas og Gro har takket ja til å sitte i styret i OCS. Thomas har solid internasjonal erfaring fra flere merkevareselskaper, og han har gjennom en årrekke skapt gode resultater for aksjonærene. Gro har god innsikt og kjennskap til det nordiske dagligvaremarkedet generelt og confectionery & snacks-kategorier spesielt, sier konsernsjef i Orkla ASA, Nils K. Selte i en pressemelding.

Thomas A. Bittinger, som er østerriksk statsborger, har toppledererfaring fra Procter & Gamble, Reckitt Benckiser, Mars og Continental Foods. I dag er han rådgiver og styreleder i More Than Meals, et porteføljeselskap i DBAG, som eier selskapene Abbelen (i Tyskland) og Oscar Mayer (i England). Gro Krigsvoll har toppledererfaring fra Mondelez International, samt ledererfaring innen marketing og salg fra Tine og Ringnes. I dag er hun partner i Visindi Executive Search.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb