FORSIKTIG: Noen av Uncle Ben's- og Dolmio-sausene skal ikke spises hver dag – selv Mars innrømmer det. (Illustrasjonsfoto; produktet er tilfeldig valgt)

– Spis produktene våre bare én gang i uken!

Publisert: 17. april 2016 kl 17.45
Oppdatert: 17. april 2016 kl 17.45
Produsenten vil dele produktene sine inn i mat som kan spises hver dag og mat som bør spises sjeldnere. Det skjer i Storbritannia, der Mars Food lover å følge opp offentlige kostholdsråd.

Salt, sukker og fett

Noen av sausene fra Dolmio og Uncle Ben's er blant dem som ikke skal spises for ofte. Det hele er en del av arbeidet for å redusere innholdet av salt og sukker i mange av produktene. Men noen av dem er det rett og slett ikke mulig å beholde med den «autentiske» smaken uten samtidig å beholde saltet, sukkeret eller fettet. De produktene kommer istedet til å bli utstyrt med råd om hvor ofte de bør spises. – Vi vil hjelpe forbrukerne våre med å forstå forskjellen mellom «hver dag» og «en gang i blant» for produkter innenfor et balansert kosthold, sier konsernsjef Fiona Dawson.

Ansatte skal lage mat sammen

De nye rådene kommer på nettsidene til Mars-merkevarene i løpet av noen måneder. – Vi begynner med våre egne ansatte, med å hjelpe dem til å ta informerte, sunne matvalg og tilberede måltider sammen på anleggene våre, sier Dawson.
Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Mat og Marked jobb